ЗУСТРІЧ ПЕРШОКУРСНИКІВ З ВИПУСКНИКАМИ: досвід, поради, перспективи

16 вересня 2023 року на кафедрі математики і фізики відбулася цікава подія – зустріч магістрантів-першокурсників спеціальності Математика з випускниками освітньо-професійної програми «Математичне моделювання». На зустріч були запрошені випускники кафедри минулих років: Олександр Яворський, Ольга Панасюк, Світлана Радченко і Олександра Локазюк. Модератором зустрічі виступив Володимир Прошкін, доктор педагогічних наук, професор кафедри математики і фізики.

З вітальним словом до студентів і випускників звернулася Оксана Литвин, декан факультету інформаційних технологій та математики, яка підкреслила важливість такого заходу, адже успішні випускники – це один із вагомих показників якості освітньої програми. Слово взяла Марія Астаф’єва, доцент кафедри математики і фізики, яка поділилася історією про роль математики в своєму житті і відзначила широкі можливості професійного зростання для студентів-математиків.

У розмові з першокурсниками випускники кафедри згадали власний досвід реалізації магістерських досліджень, звернули увагу на особливості навчання в магістратурі і надали корисні поради щодо оптимальної організації часу, висловили свої думки про напрямки кар’єрного зростання для здобувачів спеціальності Математика.

Зустріч пройшла в теплій родинній атмосфері, адже кафедра математики і фізики завжди рада своїм випускникам! 

Більше інформації про випускників ОПП «Математичне моделювання», які були присутні на зустрічі, Ви можете отримати за посиланням.

Світлана Радченко 

Олександра Локазюк

Ольга Панасюк

Олександр Яворський  

 

зустріч з випускниками