ВІД ПЕРЕМОГИ НА МІЖНАРОДНОМУ КОНКУРСІ ДО РОБОТИ В МІЖНАРОДНІЙ КОМПАНІЇ: історії наших випускників

Беззаперечно, що історії успіху наших випускників є джерелом натхнення для теперішніх студентів, які знаходяться на шляху досягнення своїх кар'єрних цілей. Адже саме реальні, життєві історії допомагають усвідомити, що знання та навички, отримані під час навчання в Університеті, можуть бути успішно використані в різних галузях та професіях.

Сьогодні ми познайомимо Вас із Ольгою Панасюк, випускницею освітньо-професійної програми «Математичне моделювання».

Панасюк О

Як свідомий науковець Ольга проявила себе ще в студентські роки, про що свідчить зайняте ІІІ місце на Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт «Професійна освіта (за спеціалізацією математика)». Керівництво даною роботою здійснював тандем викладачів кафедри математики і фізики – Володимир Прошкін і Марія Астаф’єва. Ще одним студентським науковим здобутком став «відмінний» захист магістерського дослідження «Побудова та аналіз економетричної моделі соціально-економічного розвитку України» (науковий керівник – Оксана Глушак). Паралельно з навчанням Ольга працювала в компанії по роботі з базами даних, а також навчалася на курсах з Quality Assurance.

На даний момент Ольга працює в міжнародній компанії з розробки програмного забезпечення Luxoft на посаді QA Engineer. За словами Ольги, як у навчанні, так і роботі, математика допомагає їй систематизувати отриману інформацію, здійснювати розрахунки, сприяє прийняттю правильних рішень, тощо. Також математика допомагає Ользі у вивченні німецької мови, адже завдяки добре розвиненому логічному та системному мисленню мова вчиться набагато легше. Почавши повністю з нуля, лише за рік вона змогла досягти рівня В1.

Порада від Ольги Панасюк студентам-математикам: вивчайте математику, досліджуйте її з різних перспектив, оскільки це допоможе вам краще уявляти загальну картину світу і розуміти, що математика присутня у всьому і є невід'ємною частиною нашого життя. Розуміння важливості математики дозволить розкрити свій потенціал в навчанні та кар'єрному зростанні.

Побажаємо й ми нашій шановній випускниці професійних здобутків, добра, щастя й Миру! Ми впевнені, що її талант, наполеглива праця та пошук нових знань принесуть їй і надалі багато успіхів у кар'єрі.