Співчуття

Складанюк Назар

 

Колектив викладачів, співробітників, студентів Факультету інформаційних технологій та математики Київського столичного університету імені Бориса Грінченка висловлює глибоке співчуття рідним, близьким з приводу трагічної загибелі Назара Складанюка студента 3 курсу спеціальності "Комп'ютерні науки".

 

На жаль, його життя несправедливо обірвалося, забравши від нас цю світлу людину, який ще тільки починав будувати свої плани на життя. Він ще нещодавно ходив коридорами нашого університету, був частиною нашої громади та залишив незабутній слід у серцях тих, хто його знав.

 

Немає слів, щоб висловити всю тугу та скорботу… Неймовірно тяжко пережити таку втрату батькам, бо найжахливіше в житті - ховати свою дитину.

 

Діти не вмирають - вони стають янголами та дивляться на нас з небес!

Світла пам’ять Назару.

Богданов  Олександр Михайлович 

Скорботна новина, страшна і жахлива: перестало битися серце професора кафедри інформаційної та кібернетичної безпеки імені професора Володимира Бурячка, доктора технічних наук, Заслуженого працівника освіти Богданова Олександра Михайловича.

 

Олександр Михайлович отримав вищу освіту в Київському вищому військовому інженерному училищі зв’язку ім. М.І Калініна (КВВІУЗ) в 1971 році, отримавши кваліфікацію військового інженера електропровідного зв’язку. З 1971 по 1976 служив у Збройних Силах, а далі – навчання в ад’юнктурі КВВІУЗ ім. М.І. Калініна і безперервна невтомна праця до останнього дня життя у галузі інформаційно-комунікаційних технологій і захисту інформації.

 

Протягом усієї своєї трудової діяльності Олександр Михайлович відрізнявся високим професіоналізмом, відповідальним виконанням поставлених завдань, націленістю на результат. Він працював на посадах начальника лабораторії, начальника кафедри, головного наукового спеціаліста, був головним редактором фахового журналу, брав участь у підготовці науковців як керівник, опонент, член та голова докторських спеціалізованих вчених рад.

 

Працівники, студенти і аспіранти Факультету інформаційних технологій та математики глибоко сумують з приводу непоправної втрати Олександра Михайловича, якого ми завжди пам’ятатимемо як мудрого та професійного педагога, висококласного науковця, надійного і відповідального колегу.

Щиро співчуваємо сім’ї та рідним, нехай опіка Всевишнього полегшить гіркоту та душевний біль від втрати найдорожчої для вас людини, а слова підтримки допоможуть перенести горе.

Царство Небесне …

Вічна і світла пам'ять…