Вітаємо переможницю ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі знань (спеціальностей) «Математика та статистика. Прикладна математика (механіка)»!

 

24 – 25 квітня 2018 р. у Львівському національному університет імені Івана Франка проходів ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі знань (спеціальностей) «Математика та статистика. Прикладна математика (механіка)», у якому брали участь 53 учасники із різних університетів України. Нашу альма-матер представляла Олександра Локазюк, магістрантка 6 курсу спеціальності «Математика» Факультету інформаційних технологій та управління.

Олександра презентувала результати дослідження за темою: «Групова класифікація рівнянь типу нелінійної теплопровідності» в секції «Диференціальні рівняння та математична фізика».

За результатами змагань було визначено три перших місця в трьох наукових секціях. Серед переможців конкурсу й студентка-грінченківка!

Щиро вітаємо Олександру, її наукового керівника – Самойленка Валерія Григоровича, доктора фізико-математичних наук, професора кафедри інформаційних технологій і математичних дисциплін, а також наукового консультанта – Бойка Вячеслава Миколайовича, доктора фізико-математичних наук, старшого наукового співробітника Інституту математики НАН України з заслуженою перемогою й бажаємо нових наукових звершень!

Приємно зазначити, що на Всеукраїнському рівні це вже друга перемога студентів кафедри інформаційних технологій і математичних дисциплін у поточному році!