Зустріч в Київському професійному коледжі із посиленою військовою та фізичною підготовкою

    4 квітня 2018 р. викладачі кафедр інформаційних технологій і математичних дисциплін та інформаційної і кібернетичної безпеки зустрічались із випускниками Київського професійного коледжу із посиленою військовою та фізичною підготовкою. Професор Бурячок Володимир Леонідович розповів про відкриття в  Університеті нової спеціальності Кібербезпека та велику потребу спеціалістів з інформаційної та кібербезпеки в Україні. Литвин Оксана Степанівна звернула увагу на іншу спеціальність кафедри - Комп'ютерні науки. 
    Особливістю нашої зустрічі було те, що на ній були присутні випускники двох рівнів: кваліфікований робітник, що дозволяє продовжувати навчання на першому курсі, та молодший спеціаліст - з можливістю поступлення на 2 або 3 курс бакалаврату.
Тому питання були дуже різнопланові: і про сертифікати ЗНО, прохідний бал, бюджетні місця, матеріально-технічне забезпечення, перспективи працевлаштування та ін. 
 
А також наші слухачі цікавились спортивним життям нашого студентства і були задоволені нашими відповідями про наявні тренажерні зали та басейн.