І етап Студентської першості світу з програмування ІСРС/АСМ у Південно-східній Європі

На базі Університету Грінченка пройшов І етап Студентської першості світу з програмування ІСРС/АСМ у Південно-східній Європі
 
22 жовтня 2022 року пройшов (онлайн) І етап Студентської першості світу з програмування ІСРС/АСМ у Південно-східній Європі, який є складовою частиною відбіркових змагань Міжнародної командної студентської олімпіади з програмування (ICPC – International Collegiate Programming Contest) під егідою Асоціації обчислювальної техніки (ACM – Association for Computing Machinery) і проводиться за узгодженими з нею правилами. Київський університет імені Бориса Грінченка є одним із базових університетів І етапу для закладів вищої освіти м. Києва та Київської області.
На базі нашого університету для участі зареєструвалися 7 команд з Державного торговельно-економічного університету, Державного університету телекомунікацій, Університету Грінченка та Природничо-наукового ліцею № 145. Незважаючи на складні умови відсутності електроенергії та зв'язку через бомбардування, наші команди достойно виступили, впоравшись із завданнями.