Подяка Морзе Н.В., професору кафедри комп’ютерних наук

 

морзе

Експертно-консультативний комітет з цифрових технологій в освіті при МОН України висловлює вдячність професору кафедри комп’ютерних наук Київського університету імені Бориса Грінченка, доктору педагогічних наук, член-кореспонденту Національної академії педагогічних наук України Морзе Наталії Вікторівні за вагомий внесок у реалізацію інноваційних проєктів, які сприяють пришвидшенню цифрових трансформацій в освіти.

Наталія Вікторівна є дійсним членом Експертно-консультативного комітету з питань цифрових технологій в освіті при МОН України (ІТ-комітет) з 2018 року, бере участь у створенні експертних висновків, рекомендацій, стандартів, фреймворків цифрових компетентностей та інших документів в рамках діяльності ІТ-комітету.

Починаючи з лютого 2022 року Морзе Н.В. як член ІТ-комітету є експертом проєкту МОН та Мінцифри “Оновлена інформатика -ІТ-студії”, в якому відповідає за методичний супровід проєкту.

Крім зазначених вище проєктів Наталія Вікторівна бере активну участь у розробці концепції цифрової трансформації освіти, рекомендацій МОН з питань професійних стандартів, створенні Рамки цифрової компетентності педагогічних та науково-педагогічних працівників освіти, Типової програми підвищення кваліфікації з розвитку цифрових компетентностей педагогічних працівників та ін.

Ми щиро вдячні нашій Наталії Вікторівні за її вклад в розвиток освіти України відповідно до актуальних потреб сьогоднішнього цифрового суспільства та його сталого розвитку, а також забезпечення якісного навчання здобувачів нашого Факультету інформаційних технологій та математики й інших структурних підрозділів Університету Грінченка.