З Днем Конституції України!

Щиро вітаємо вас з державним святом – Днем Конституції України!

Конституція має величезне значення для нас, українців, оскільки вона охоплює наші права, свободи, гідність, цінності та є основою нашої нації, символізуючи стійкість і незламність.

Наша Конституція справді зосереджена на добробуті людини, охоплює гуманістичні цінності та встановлює рамки правових відносин між суспільством і державою. Ця відмінність випливає з нашої історії, де, незважаючи на досвід життя в умовах тоталітарної системи та колоніального минулого, українські території завжди прагнули до норм і принципів, які б регулювали взаємодію між народом і владою. Це прагнення відрізняє нас від Росії та зближує з Європою.

Конституція України - наш моральний компас, який спрямовує нас до справедливості та чесності. В умовах повномасштабного російського вторгнення та безлічі злочинів, скоєних окупантами, ми переглядаємо глибинне значення цінностей, закріплених у нашій Конституції. Конституція залишається основним фундаментом єдності для українського народу, сприяючи формуванню почуття консолідації та стійкості.

У нашій триваючій збройній боротьбі проти московської агресії ми непохитно відстоюємо непохитний цивілізаційний вибір, зроблений українським народом протягом століть. Рашистська влада не полишає спроб привласнити нашу історію, пограбувати нашу спадщину та підірвати майбутнє нашої нації, але ми залишаємося рішучими.

На відміну від безглуздих декларацій рашистських режимів, таких як попередній комуністичний тоталітаризм, українська Конституція є живим документом, який справді захищає права своїх громадян і протистоїть злочинам агресії, вчиненим проти інших народів.

Сьогодні відважні громадяни України, які чинять опір російському вторгненню, виконують свій конституційний обов'язок. Вони протистоять агресору, який не зважає на правові норми та міжнародне право. За незмінної підтримки наших іноземних партнерів ми впевнено наближаємося до нашої остаточної Перемоги, за якою настане справедливе покарання терористичної держави.

У цей День Конституції давайте підтвердимо нашу відданість принципам і цінностям Основного Закону, захисту прав і свобод усіх українців та забезпеченню процвітаючого і демократичного майбутнього нашої держави.

Шануємо символ нашої державності та віримо у нашу Перемогу!

Слава Україні!

Constitution Day UA 1