Підсумки «Лідер року 2018»

 

Щиро Вітаю науково-педагогічних працівників Факультету інформаційних технологій та управління за досягнуті високі показники у загальноуніверситетському рейтингу «Лідер року 2018» (ІІ місце).

Завдяки неабияким зусиллям та самовідданої праці усіх науково-педагогічних працівників Наш Факультет зумів досягнути значних успіхів у 2018 році. Порівняно з 2017 роком ми піднялися ще на одну сходинку в рейтингу.

 

Вітаю наших переможців рейтингу «Лідер року», а саме:

 

Кафедра комп’ютерних наук і математики – І місце в рейтингу серед кафедр Університету (завідувач кафедри Литвин Оксана Степанівна).

 

Бурячок Володимир Леонідович, завідувач кафедри інформаційної та кібернетичної безпеки, доктор технічних наук, професор – ІI місце в загальному рейтингу серед професорів Університету.

Прошкін Володимир Вадимович, доктор педагогічних наук, професор кафедри комп’ютерних наук і математики – ІІІ місце серед професорів Університету.

 

Вембер Вікторія Павлівна, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри комп’ютерних наук і математики – І місце серед кандидатів наук, доцентів Університету.

Глушак Оксана Михайлівна, кандидат педагогічних наук доцент кафедри комп’ютерних наук і математики – ІІІ місце серед кандидатів наук, доцентів Університету.

 

Гладун Марія Анатоліївна, старший викладач кафедри комп`ютерних наук і математики – І місце серед викладачів, які не мають наукових ступенів і вчених вань.

Складанний Павло Миколайович, старший викладач кафедри інформаційної та кібернетичної безпеки  ІІ місце серед викладачів, які не мають наукових ступенів і вчених вань.

Висловлюю найщирішу вдячність переможцям і всьому колективу факультету і бажаю подальших успіхів в нашій спільній справі!

 

Прагнемо, діємо, досягаємо!

Декан Алла Михацька

0 b6540 82cafd64 L