Тренінг «Learning from failure»

31 травня 2018 року в рамках міжнародного проекту «Модернізація педагогічної вищої освіти з використання інноваційних інструментів викладання» (MoPED) програми ЄС Еразмус + КА2 – №586098-EPP-1-2017-1-UA-EPPKA2-CBHE-JP та до Дня факультету інформаційних технологій та управління було проведено тренінг «Learning from failure». Захід спрямований на ознайомлення з новими концепціями в підвищенні мотивації, організації роботи в команді, методами саморозвитку та навчання.

В рамках тренінгу учасники вдосконалили свої soft-skills, взяли участь в діловій грі "Зефірна башта", обговорили особисті приклади невдач та продемонстрували взаємозв’язок між невдачами та уроками, які можна з них винести.

Захід підготовлений та проведений старшим викладачем кафедри комп'ютерних наук та математичних дисциплін Гладун Марією Анатоліївною для обміну досвідом після проходження навчання в Університеті науки і технології Краківської гірничо-металургійної академії ім. С. Сташіца (м. Краків, Польща) по міжнародному проекту «Модернізація педагогічної вищої освіти з використання інноваційних інструментів викладання» (MoPED).