Студенти в день програміста відвідали українську ІТ компанію SoftServe

  Студенти в день програміста відвідали українську ІТ компанію SoftServe

13 вересня найпрогресивніші студенти університету імені Бориса Грінченка відсвяткували своє професійне свято – День програміста.

Важливість цього дня, як і самої професії, важко заперечувати. Сучасне суспільство дуже швидко розвивається і сьогодення тісно пов’язане з комп'ютерними технологіями. Студенти 3 курсу спеціальності Комп'ютерні науки та інформаційні технології Факультету інформаційних технологій та управління, як ніхто інші, прагнуть йти у ногу з часом і в своє професійне свято відвідали українську ІТ компанію SoftServe, що працює в сфері розробки програмного забезпечення і надання консультаційних послуг.

Головні офіси компанії знаходяться в Остіні (Техас, США) і у Львові. У європейських і американських офісах компанії працює понад 5 000 співробітників. SoftServe є однією з найбільших компаній-розробників програмного забезпечення в Центральній і Східній Європі та найбільшою аутсорсинговою компанією в Україні.

Студенти ознайомилися з графіком роботи програміста, навчальними програмами, які пропонує компанія, побували в «спейсах», де відбувається магія створення програмних продуктів та відвідали ігрові зони, в яких програмісти набираються натхнення та діляться креативними ідеями.

Від щирого серця вітаємо майбутніх спеціалістів у галузі IT, бажаємо їм терпіння, прагнення до успіху та творчих звершень.