Підсумки VIII етапу Соціального проекту «З Києвом і для Києва»

    26 травня 2018 року добіг кінця VIІI етап реалізації Соціального проекту «З Києвом і для Києва». Факультет інформаційних технологій та управління проводив на особиcтісно-орієнтованому напрямі наступні форми роботи: майстер-класи з комп’ютерної грамотності та ефективної роботи ПК та ІКТ-консультації.

    Майстер-класи та ІКТ-консультації мали на меті ознайомити жителів Києва та Оболонського району зі світом комп’ютерних технологій та навчити основним поняттям і навичкам роботи з ПК, підвищити комп’ютерну грамотність слухачів даних курсів аби слухач курсів став впевненим користувачем ПК, зміг абсолютно безкоштовно спілкуватися з родичами за допомогою програми Skype, впевнено користуватися електронною поштою та соціальними мережами, працювати в офісному пакеті Microsoft Office.

    Майстер-класи проводилися в двох групах, де працювали слухачі різних рівнів:

-  початківці (заняття відвідували слухачі, які ще не були знайомі з ПК взагалі, або знали його на початковому рівні та не були впевненими користувачами, заняття велися на доступному рівні аби слухачі змогли в повному обсязі вивчити наданий матеріал);

-  досвідчені (заняття відвідували впевнені користувачі MS Office, знали основи роботи з ПК, вміли користуватися стандартними програмами, заняття проводилися  на високому рівні).

    Навчальні групи працювали в комп’ютерних класах щосуботи з 10.00 до 12.00. Загальна кількість учасників заходів у рамках соціального проекту – киян склала 35 осіб, середня кількість слухачів – 27 осіб, середній вік слухачів курсів - 55-65 років.

    Сподіваймося, що ІХ етап Соціального проекту «З Києвом і для Києва», який обов’язково стартує на початку нового навчального року, виявиться таким же вдалим як і нинішній. 

    Ми щиро вдячні студентам Факультету інформаційних технологій та управління, які виступили в ролі викладачів та наставників киян в рамках соціального проекту, а саме:

Білому Івану - студенту групи ІНб-1-14-4.0д

Будаєву Артему - студенту групи ІНб-1-14-4.0д

КорнієнкуАртему - студенту групи ІНб-1-14-4.0д

Корні Павлу - студенту групи ІНб-1-14-4.0д

Кравченку Олександру - студенту групи ІНб-1-14-4.0д

Мостовенко Євгену - студенту групи ІНб-1-14-4.0д

Фонарьову Дмитру - студенту групи ІНб-1-14-4.0д

а також  науково-педагогічним працівникам:

Кучаковській Галині Андріївні, старшому викладачу кафедри інформаційних технологій та математичних дисциплін

Сабліній Мілані Андріївні, викладачу кафедри інформаційних технологій та математичних дисциплін.