Впевненими кроками за дипломами

    Добігає кінця перший семестр 2017-2018 навчального року. Як завжди, блискавично промайнули новорічні свята, залишивши нам яскраві спогади зі смаком глінтвейну та запахом ялинки, і настала пора зимової сесії. Для когось вона є найпершою, для когось найскладнішою, для інших – переможною у боротьбі за бажану оцінку, а для магістрів шостого курсу спеціальності математика вона стане першим кроком на шляху до омріяних дипломів. Адже саме зараз на повірку виходять результати багаторічної праці наших магістрантів – вони складають державні екзамени. 17 січня 2018 р. відбувся Комплексний державний екзамен з математики, а 23 січня 2018р. – Комплексний екзамен з інформатики та методики її навчання в школі.

    Усі попрацювали на славу. І Екзаменаційні комісії, до складу яких ввійшли досвідчені викладачі кафедри інформаційних технологій і математичних дисциплін: доктор педагогічних наук Прошкін Володимир Вадимович, кандидат фізико-математичних наук Астаф’єва Марія Миколаївна, кандидати технічних наук Мельник Ірина Юріївна та Машкіна Ірина Вікторівна, кандидат педагогічних наук Вембер Вікторія Павлівна.

   Представником роботодавця виступив старший науковий співробітник відділу математичної фізики Інституту математики НАН України, кандидат фізико-математичних наук Бойко Вячеслав Миколайович.

    Очолив комісії доктор фізико-математичних наук, професор, член-кореспондент НАН України, завідувач лабораторії крайових задач теорії диференціальних рівнянь Інституту математики НАН України Бойчук Олександр Андрійович.

Але, вочевидь, що левова частка, як навантаження, так і хвилювань, випала на долю наших магістрантів. Вони з гідністю з усім впорались і достойно представили свої здобутки у навчанні. У їхній скарбничці 5 відмінних оцінок з математики і 6 відмінних оцінок з інформатики та методики її навчання в школі.

Привітаємо наших магістрантів та побажаємо успішно захистити дипломні проекти в червні. Так тримати!!!