Останні роздуми на перехресті доріг

    Свій вибір професії, а значить, майбутнього, учні 11х класів здійснюють вже зараз. Багато можливостей, але й велика відповідальність. Думають, оцінюють, збирають інформацію і учні, і батьки. Університет Грінченка пропонує сучасні напрямки та нові методи і підходи для отримання якісних актуальних знань та практичних навичок.
 
   У вівторок 10 жовтня 2017 року з ініціативи студентки 6 курсу спеціальності "Комп’ютерні науки та ІТ" Симоненко Анни на факультет завітали її учні 11 класів школи № 245. 
Підчас візиту завідувач кафедри інформаційних технологій і математичних дисциплін Литвин О.С. розповіла про розвиток сучасних інформаційних технологій та математичних методів в різних галузях, про нову стратегію нашого Університету в під готовці сучасного фахівця та про спеціальності за якими факультет здійснює підготовку. Аспірант Білоус В.В. продемонтсрував проекти, виконані на базі лабораторії вбудованих систем та роботу обладання в ній, зокрема 3Д принтера. Зі старшим викладачем кафедри Співак С.М. учні створили тривимірну графічну модель сніговика.
Потім для наших майбутніх абітурієнтів була проведена екскурсія корпусом.
 
   Учні зацікавлено розпитували про особливості нашого Університету, захоплено керували роботом, цікавились перспективою навчатись на спеціальностях факультету. Сподіваємось побачити їх всіх серед наших студентів в майбутньому навчальному році!