Залишилось отримати диплом

       Ось і пролунав «останній» дзвоник в навчальних аудиторіях Факультету інформаційних технологій та управління, – проведені останні консультації, складені атестаційні іспити, заповнені відповідні екзаменаційні відомості. Стихли емоції очікування та хвилювання, їм на зміну прийшли емоції звільнення та передчуття літнього відпочинку.

        Немовби все як завжди, але це тільки на перший погляд. Адже для кафедри інформаційних технологій та математичних дисциплін цей рік став особливим – роком першого випуску магістрів спеціальності «Математика».

         Усі попрацювали на славу. І Екзаменаційні комісії, до складу яких ввійшли досвідчені викладачі кафедри інформаційних технологій і математичних дисциплін, а очолювали доктор фізико-математичних наук, професор, академік Академії наук Вищої школи України, завідувач кафедрою рівнянь математичної фізики Київського національного університету імені Тараса Шевченка Самойленко Валерій Григорович, доктор педагогічних наук, доцент, декан факультету інформаційних технологій Національного університету біоресурсів і природокористування України Глазунова Олена Григорівна, доктор технічних наук, професор, провідний науковий співробітник відділу мікропроцесорної техніки Інституту кібернетики імені В.М. Глушкова НАН України Кургаєв Олександр Пилипович. І керівники дипломних робіт, і, звичайно, основні «винуватці» – наші бакалаври і магістри, які гідно склали екзамени та представили свої дипломні роботи на захисті, що проходили в період з 6 по 21 червня 2017 року.

       Хочеться відзначити студентів, які отримають дипломи з відзнакою: Бартош Олену та Клімковську Олену, група МАб-1-13-14.0д напряму підготовки 6.040201 Математика*, Горбатовського Дмитра, група ІНм-1-15-2.0д спеціальності «Інформатика» та Леснікову Анну, група СІНм-1-15-2.0д спеціальності «Соціальна інформатика».

      Вітаємо наших випускників та сподіваємося, що отриманий багаж знань і навичок сприятиме подальшому розвитку та стане запорукою успішної подорожі на життєвій ниві.

      Кажуть, що будь-який «кінець» є завжди «початком»: початком нових справ, нових сподівань, нових звершень. Для кафедри ІТМД черговий випуск передує новій вступній кампанії, для бакалаврів – одержані дипломи є передумовою вибору та вступу до магістратури, а для магістрантів завершення навчання в Київському університеті імені Бориса Грінченка є початком професійної чи наукової кар’єри. Так побажаємо всім нам успіху та натхнення на обраному шляху.