Участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції "ТЕОРІЯ І ПРАКТИКА ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ В НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ"

         Доцент кафедри інформаційних технологій і математичних дисциплін Радченко Сергій Петрович виступив із доповіддю на Всеукраїнській науково-практичній конференції "ТЕОРІЯ І ПРАКТИКА ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ В НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ" на базі Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова (м. Київ) 30 – 31 травня 2017 року.
       Конференція була присвячена 75-річчю від Дня народження та 50-річчю трудової діяльності в університеті завідувача кафедри інформаційних технологій і програмування НПУ імені М.П. Драгоманова, академіка АНВО України, доктора педагогічних наук, професора Рамського Юрія Савіяновича.
       Доповідь Сергія Петровича у співавторстві із доцентом кафедри Астаф’євою М.М. була присвячена використанню засобів ІКТ при формуванні початкових навичок інтегрування. Таке поєднання сучасних інформаційних технологій та викладання математичних дисциплін викликало значний інтерес в учасників конференції та жваве обговорення можливого розширення використання ІКТ при вивченні інших дисциплін математики.