Резолюція І Всеукраїнської інтернет-конференції «Теоретико-практичні проблеми використання математичних методів та комп’ютерно-орієнтованих технологій в освіті та науці»

по      19 травня 2017 р. на кафедрі інформаційних технологій і математичних дисциплін Київського університету імені Бориса Грінченка відбуласяІ Всеукраїнська інтернет-конференція «Теоретико-практичні проблеми використання математичних методів та комп’ютерно-орієнтованих технологій в освіті та науці». Конференція була організована та проведена спільно з Інститутом інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України за напрямками:

1. Комп’ютерно-орієнтовні технології в освіті.

2. Інформаційні технології у фундаментальних та прикладних дослідженнях сучасної науки.

3. Математичне моделювання та обчислювальні методи в освіті та науці.

     На конференції представлено 60 доповідей із різних регіонів України. Під час онлайн включення виступили науковці Донецького національного університету імені Василя Стуса (м. Вінниця), Київського університету імені Бориса Грінченка, Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, Інституту інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України (м. Київ).

За результатами роботи конференції ухвалено:

  1. Провести ІІ Всеукраїнську інтернет-конференцію «Теоретико-практичні проблеми використання математичних методів та комп’ютерно-орієнтованих технологій в освіті та науці» в 2018 р.
  2. Сприяти впровадженню теоретичних і практичних результатів учасників конференції у практику університетської та академічної освіти та науки.
  3. Продовжити виконання комплексної кафедральної теми «Теоретичні та практичні аспекти використання математичних методів та інформаційних технологій в освіті та науці» (реєстраційний номер 0116U004625).

Рекомендувати учасникам конференції (Бодненко Д. М., Вембер В. П., Чеховський С. А., Олексів Н. А., Краснокутська І. В., Рижко-Семенюк С. М.) подати наукові статті до фахового журналу «Інформаційні технології і засоби навчання».