ІV Всеукраїнська науково-практична конференція молодих науковців «Інформаційні технології – 2017»

        18 травня 2017 р. на кафедрі інформаційних технологій і математичних дисциплін відбулася ІV Всеукраїнська науково-практична конференція молодих науковців «Інформаційні технології – 2017».

       Із вітальним словом до учасників заходу звернулися Михацька Алла Валер’янівна, декан Факультету інформаційних технологій та управління, кандидат педагогічних наук, та Прошкін Володимир Вадимович, професор кафедри інформаційних технологій і математичних дисциплін,доктор педагогічних наук.

        На пленарному засіданні виступили Варченко-Троценко Лілія, науковий співробітник НДЛ інформатизації освіти з доповіддю: «Впровадження технології 3d друку в освітньому процесі», Гондюл Олександра, студентка IV курсу спеціальності «Міжнародна інформація», яка представила цікавий матеріал на тему: «Віртуальна дипломатія як інструмент формування іміджу університету» та Радчук Олександр Володимирович, технічний директор BU DevStudio, BIONIC University з доповіддю «Сучасні тренди в ІТ. Як не загубитися поміж них?».

       У конференції взяли участь 160 науковців із 32 вищих навчальних закладів і наукових установ України.

      За результатами роботи видано електронний збірник тез ІV Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих науковців «Інформаційні технології – 2017».

Дякуємо учасникам конференції за конструктивний науковий діалог!