Формуємо ІКТ- компетентність майбутніх вихователів в освітньому середовищі ДНЗ

Формуємо ІКТ- компетентність майбутніх вихователів в освітньому середовищі ДНЗ

       28 квітня 2017 року на базі дошкільного навчального закладу № 100 «Казка» Дарницького району м. Києва проведено виїзне заняття з навчальної дисципліни «Технічні засоби навчання» () зі студентами 3-го курсу ОКР «бакалавр» спеціальності «Дошкільна освіта».викладач Скоробрещук Г.М., кафедра інформаційних технологій і математичних дисциплін

     Студенти ознайомилися з організаційно-педагогічними умовами та технічними засобами навчання, що створені в ДНЗ для розвитку дошкільнят; роллю комп’ютерних ігор у пізнавальній активності дітей дошкільного віку; особливостями організації занять з використанням комп’ютерів для дошкільнят.

      Директор ДНЗ Дралюк Яна Миколаївна та вихователь-методист Гриненко Людмила Олександрівна поділилися опитом використання ІКТ у своїй професійній діяльності.

Студенти відвідали комп’ютерний клас, де мали можливість ознайомитись із комп’ютерною навчально-ігровою програмою «Пізнайко», по якій займаються дошкільнята.

Також мали можливість ознайомитись із роботою програмним середовищем сучасної системи диспетчеризації вентиляційних систем навчального закладу «Overview».