«Ось Ми Які» - на ФІТМ!

18 жовтня відбулось традиційне представлення першокурсників – «Ось Ми Які: Фантастична четвірка ФІТМ». Ця подія об'єднала студентів Факультету інформаційних технологій та математики, які продемонстрували не тільки свої таланти, але й спеціальності, які вони обрали.


«Фантастична четвірка ФІТМ» – це чотири спеціальності факультету: математика, комп'ютерні науки, комп'ютерна інженерія та кібербезпека.
Виступи наших студентів залишили незабутні враження у глядачів. Ми мали змогу побачити фантастичне протистояння двох концептів: Математики і Хаосу, коли математика допомагає описати наш складний світ, а хаос намагається внести безлад у життя. Правда наші концепти зрештою домовились, що спробують впорядкувати його разом. 


ІТ-«супергерої» з комп’ютерних наук, комп’ютерної інженерії та кібербезпеки у веселій та креативній формі показали важливість командної роботи під час створення програмних продуктів і вирішення технічних проблем. Необхідність магічних навичок для вкладання в дедлайни, а знань і дружньої підтримки -  для подолання вірусів та кіберзагроз, особливо у віртуальному світі. 


Захід завершився теплими словами подяки організаторам і учасникам, які створили незабутню атмосферу для першокурсників та традиційно Гімном університету. Ця подія продемонструвала не тільки креативність та винахідливість студентів-грінченківців, але й силу єдності та знань, які допоможуть їм у майбутньому.