ВІД УСПІШНОЇ СТУДЕНТКИ ДО ОСВІТНЬОЇ ЕКСПЕРТКИ: історії наших випускників

Марія Унтілова – випускниця освітньо-професійної програми «Математичне моделювання» 2023 року

 Марія Унтілова – яскравий приклад успішного поєднання академічних знань і практичної діяльності. Випускниця освітньо-професійної програми «Математичне моделювання» 2023 року, вона блискуче захистила магістерську роботу під керівництвом професора Володимира Прошкіна. Зараз Марія працює освітньою експерткою в компанії GoGlobal.

Її діяльність пов'язана зі створенням інноваційних рішень для початкової школи. Разом зі своєю командою Марія працює над розробкою освітньої програми «Кеч!», спрямованої на подолання освітніх втрат, спричинених пандемією Covid-19 та повномасштабним вторгненням рф. Зокрема, вони створюють різноманітні інтерактивні завдання, ігри та активності, які допомагають учням цікаво й продуктивно працювати на уроках. Марія відповідає за розробку завдань з математики. За її словами, саме математична освіта відкрила їй шлях до цього проєкту та дала можливість розвивати свої компетентності в освітній сфері.

 

Марія радить сучасним студентам-математикам завжди вірити в себе, постійно вдосконалювати свої навички та вміння. Якщо випадає чудова нагода для самореалізації, обов'язково використати її на повну!

Історія Марії Унтілової надихає і демонструє, як математична освіта може стати потужним фундаментом для розвитку у сфері освіти й суспільного внеску.

ЦСР 4  "Якісна освіта"