Виробнича практика магістрів 2024

Виробнича практика здобувачів є одним із важливих видів освітнього процесу і здійснюється з метою набуття практичних навичок самостійно приймати рішення в реальних виробничих умовах. Вона покликана підготувати майбутніх фахівців до реальної роботи, забезпечити належний рівень їхньої професійної підготовки.
Протягом трьох тижнів (з 29.04-19.05 2024 р.) здобувачі І курсу освітньої програми "Інформаційно-аналітичні системи" спеціальності 122 «Комп’ютерні науки» Дембіцька Анна, Здебська Антоніна, Горбачевський Максим, Великодній Артем та Попов Євгеній в рамках співпраці факультету із відомою компанією SoftServe проходили на базі компанії виробничу практику. Під керівництвом ментора практиканти мали можливість закріпити й поглибити теоретичні знання, уміння та навички, набуті в під час навчання в університеті, під час розробки та захисту власного проєкту.
Наші студенти успішно виконали всі практичні завдання та захистили свої проєкти і отримали позитивні відгуки від компанії. такий формат практик є гарним прикладом інтеграції IT-бізнесу та університетської освіти, адаптації та актуалізації навчального процесу. Сподіваємося на подальшу співпрацю та нові спільні програми з компанією SoftServe.

 SDG 04 min