МАЙСТЕР – КЛАСИ ВІД ФІТМ: День відкритих дверей Університету Грінченка

Без зайвої сором’язливості можна стверджувати, що Факультет інформаційних технологій та математики посідає провідну позицію серед факультетів Київського столичного університету імені Бориса Грінченка. У цьому переконують результати рейтингового оцінювання «Лідер року», який багато років поспіль проводиться в Університеті Грінченка, а також довіра абітурієнтів, що з року в рік обирають спеціальності Факультету.

Тому не дивно, що майстер-класи, які організовує Факультет інформаційних технологій та математики, мають успіх та користуються такою шаленою популярністю. Так, наприклад, 2 лютого 2024 року у рамках заходів, присвячених дню відкритих дверей Київського столичного університету імені Бориса Грінченка – ProFest, викладачі кафедри комп'ютерних наук Світлана Співак, Дмитро Горбатовський, Владислав Білоус провели майстер-класи та демонстрації, на яких учні 10-11 класів шкіл міста Києва спробували свої сили у вирішенні цікавих завдань з 3D моделювання та долучилися до практичних демонстрацій робототехніки та ІоТ. Ще один майстер-клас від доцента кафедри інформаційної та кібернетичної безпеки імені професора Володимира Бурячка Артема Платоненка, який занурив майбутніх вступників у світ безпілотних авіаційних апаратів, розповів про актуальні моделі, можливості та перспективи застосування їх в цивільному житті та для ведення бойових дій.

Дякуємо за проявлений інтерес до наших майстер-класів! Не упустіть шанс поглибити свої знання та стати частиною активного інноваційного співтовариства Факультету інформаційних технологій та математики.

Більше про спеціальності Факультету та освітні програми, які пропонуються здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти можна почитати за посиланнями: