ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ВИКЛАДАЧІВ ФАКУЛЬТЕТУ: дослідницький модуль

Сучасний світ швидко змінюється і щоб бути готовим до викликів сьогодення потрібно постійно розвивати професійні навички та розширювати свої знання. В Університеті Грінченка створена і ефективно працює внутрішня система підвищення кваліфікації, спрямована на підвищення викладацької майстерності та використання технологій дистанційного навчання. Зокрема, це підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників за дослідницьким, дидактичним, цифровим та лідерським модулями, яке організовує ННЦ розвитку персоналу та лідерства університету.

23 січня 2024 року відбулося перше заняття у рамках дослідницького модуля. Модератором зустрічі виступила Тетяна Опришко, директор бібліотеки Університету Грінченка, яка ознайомила присутніх з можливостями платформи Web of Scince для дослідницької діяльності. У ході заняття були розглянуті питання щодо підбору журналів для публікації підготовленої статті, пошуку наукової літератури, авторів та дослідників певної проблематики, а також інші аспекти роботи з платформою. Завершилася зустріч виконанням практичних завдань. спрямованих на формування практичних навичок пошуку відповідних публікацій за різноманітними фільтрами на платформі WoS.

Чекаємо на наступні заняття. Впевнені, – дидактичний модуль стане не лише обов'язковістю, але й приємним процесом, що принесе нові знання та перспективи. Разом ми зможемо досягти подальших вершин у професійній діяльності та сприяти розвитку Університету Грінченка.