Збори трудового колективу Факультету інформаційних технологій та математики

18 січня 2024 року відбулися Збори трудового колективу Факультету інформаційних технологій та математики Київського столичного університету імені Бориса Грінченка. Разом із колективом та представниками студентства на Зборах був присутній кандидат історичних наук, доцент, проректор з науково-педагогічної та соціально-гуманітарної роботи — Костянтин Юрійович Бацак.

Звіт про роботу факультету у 2023 році представила декан Оксана Литвин. Завдяки наполегливій праці кожного члена колективу та підтримці адміністрації Університету факультет провів значну роботу майже в усіх напрямках своєї діяльності. У звіті було проаналізовано виконання пріоритетних завдань факультету в розрізі навчально-методичної, наукової, міжнародної та соціально-гуманітарної роботи, розвитку корпоративної культури, долучення до освіти та науки Києва і України, показано результати вступної кампанії в умовах воєнного стану. Також було акцентовано увагу на проблемі підвищення якості навчання, враховуючи соціальні виклики та потреби співробітників і студентів в умовах воєнного часу. На завершення декан представила пріоритетні завдання діяльності факультету на 2024 рік в контексті реалізації нової Стратегії розвитку університету.

Після обговорення звіт був затверджений, роботу декана Факультету інформаційних технологій та математики Оксани Литвин у 2023 році визнано задовільною.