СТУДЕНТСЬКИЙ МАТЕМАТИЧНИЙ СЕМІНАР: виїзне засідання на ФІТМ

Студентські семінари є важливою складовою академічного та освітнього процесу, яка сприяє розвитку та поглибленню знань студентів. Ці зустрічі створюють унікальну можливість для студентів обмінюватися ідеями, вивчати нові концепції та вдосконалювати навички в обраній сфері. Під час семінарів відбувається активна взаємодія з викладачами та одне з одним, вирішуються завдання, розв'язуються проблеми та обговорюються актуальні питання. Це сприяє формуванню критичного мислення та розвитку аналітичних навичок.

15 листопада 2023 року відбулося 9-те засідання Студентського математичного семінару. Це перше виїзне засідання даного семінару і нам приємно, що воно відбулося в стінах Університету Грінченка. Приймаючою стороною виступив Факультет інформаційних технологій та математики.

З доповіддю «Теорема Голла та її узагальнення» на семінарі виступив Юр-Любомисл Дехтяр, студент другого (магістерського) рівня вищої освіти Києво-Могилянської академії. Доповідь була присвячена класичному результату теорії (скінченних) графів із некласичним та цікавим узагальненням на нескінченні (проте, локально скінченні) графи.

Для нас кожне засідання Студентського математичного семінару – це не лише навчальна подія, але і можливість розширити горизонти знань та обмінятися ідеями. Ми сподіваємося на подальшу успішну співпрацю та нові захоплюючі виїзні семінари на базі Університету Грінченка, які сприятимуть подальшому розвитку студентського наукового співтовариства. Дякуємо всім, хто взяв участь та долучився до цього незабутнього досвіду!

Більше інформації про діяльність Студентського математичного семінару ви зможете отримати за посиланням: https://t.me/mathSem