УНІВЕРСИТЕТ ГРІНЧЕНКА ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ: день відкритих дверей на ФІТМ

Враховуючи швидкі зміни на сучасному ринку праці, університети мають велику відповідальність у підготовці майбутніх поколінь фахівців. Профорієнтаційна робота стає мостом між освітою та реальним життям, допомагає ефективному вибору та досягненню успіху у професійній сфері. Університет Грінченка, зокрема, Факультет інформаційних технологій та математики активно проводять таку роботу, сприяючи не лише освітньому процесу, але й стабільному розвитку суспільства в цілому.

22 листопада 2023 року у режимі офлайн відбувся День відкритих дверей на Факультеті інформаційних технологій та математики. Учні 10-11 класів школи І-ІІІ ступенів №245 Оболонського району м. Києва отримали унікальну можливість дізнатися більше про захопливі світи ІТ та математики, визначити свої інтереси для подальшого вибору професії.

Програма заходу включала презентацію спеціальностей та освітніх програм Факультету від декана Оксани Литвин; майстер-класи та демонстрації, на яких учні спробували свої сили у вирішенні цікавих завдань та долучилися до практичних демонстрацій. Завершилася зустріч екскурсією по корпусу, під час якої учасники заходу познайомилися із сучасними навчальними аудиторіями, лабораторіями та облаштованими зонами відпочинку.

Дякуємо всім, хто долучився до нашого профорієнтаційного заходу. Сподіваємося, що ви знайшли корисну інформацію та отримали відповіді на всі ваші запитання. Бажаємо успіхів у майбутньому та впевненості у виборі своєї професійної стежки і, звичайно, будемо раді бачити у лавах наших студентів!