Команда Університету взяла участь у фестивалі STEАM-fest

 

17 листопада команда нашого Університету взяла участь у фестивалі STEАM-fest, який організував Київський Палац дітей і юнацтва.
Студенти-інформатики 2 курсу Ільющенко Олександра та Павлівська Олена демонстрували відвідувачам пристрої на базі вбудованих мікропроцесорних систем та вироби, надруковані на 3D-принтері. Наша експозиція викликала жвавий інтерес для відвідувачів віком від 5 до 75 років, кожен із них знайшов щось цікаве для себе: малюків приваблювали іграшкові поїзд та тракторець, яскрава фігурка мультиплікаційного персонажа - посіпаки; школярів - гра "відгадай задумане число" та конструкція і можливості машинки Flowcode Buggy, яка рухалась по треку; дорослі цікавились моделями парктроніка та інклінометра. 
Для працівників навчальних заходів завідувач кафедри інформаційних технологій та математичних дисциплін Литвин О.С. розповіла про елементи STEM-освіти в Університеті, наші досягнення на сьогодні та плани на майбутнє.
Дякуємо організаторам за надану можливість поспілкуватись із широким колом учнів, батьків і вчителів, зацікавленим у поглибленому вивченні природничих наук, та поширити інформацію про наш Університет в цьому напрямку!