ОМЯ та ЗОМЯ 2023!

ОМЯ та ЗОМЯ – це справжні фестивалі таланту та ентузіазму. 30 жовтня пройшла так звана «2 посвята» у студенти, і це було ОМЯ. На цьому святі приймали участь усі першокурсники ФІТМ, які із великим задоволенням грали свої ролі. В свою чергу адміністрація факультету підготувала подарунок для акторів смачний тортик.

А 17 листопада у нашому університеті відбулося незабутнє свято - ЗОМЯ! Цей захід був незабутнім адже на ньому виступали наші найкращі студенти з різних факультетів з неймовірно крутими сценками та танцями. Від таких виступів неможливо було відірвати очі та вуха – всі отримали позитивні емоції та драйвовий настрій!

Ми в перше за три роки змогли провести ці неймовірні події. Різні факультети на сцені були як справжні зірки року. Університетські викладачі були вражені творчим потенціалом наших студентів та насолоджувалися кожним виступом.

Але це ще не все! Адміністрація університету виявили свою підтримку та приємне сюрприз – смачний торти для акторів. Цей торт став чудовим додатком до святкового настрою, і всі разом ми насолоджувалися цим чудовим десертом, смакуючи кожен шматочок та сміючись разом.

ОМЯ та ЗОМЯ виявилося часом, коли всі могли відпустити душу у такий тяжкий час та насолоджувались радісними моментами разом з іншими студентами та викладачами. Нехай цей день залишиться в нашій пам'яті як час, коли ми справді належно святкували нашу студентську душу, забуваючи про всі навчальні турботи та насолоджуючись життям разом!