З Днем Гідності та Свободи!

Сьогодні ми відзначаємо один з найважливіших днів в історії нашої країни - День Гідності та Свободи. Це свято символізує боротьбу за права та свободи, незалежність та гідність українського народу.

Саме 21 листопада 2013 року відбулися перші протестні акції української громадськості у відповідь на рішення тодішньої влади щодо припинення курсу на євроінтеграцію та скасування процесу підготовки до підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом.

Тоді на Майдані Незалежності, тисячі людей об'єднались, щоб висловити своє невдоволення неправомірними діями влади та вимагати змін. Цей період став вирішальним в історії нашої країни, позначивши новий етап у національному розвитку.

Спільна воля і сила громадян призвели до великої перемоги - встановлення принципів гідності та свободи, захист прав людини та гарантії демократії. Ці цінності стали основою формування нової, незалежної України.

Сьогодні ми маємо можливість вшанувати тих, хто вступив у цю важку боротьбу, хто стояв на Майдані, а також всіх, хто вніс свій внесок у будівництво сучасної України.Тому це час для гордості за наш народ, за його дух солідарності та вміння стояти за свої права!

Нехай День Гідності та Свободи буде для нас нагадуванням про те, як важливо об'єднання та активна громадянська позиція. Спільними зусиллями ми зможемо подолати будь-які труднощі та спрямувати нашу країну до ще більшого процвітання!

 

день гідності та свободи