МАТЕМАТИЧНЕ МОДЕЛЮВАННЯ В ОСВІТІ: історії наших випускників

photo 2023 10 19 19 33 39

Катерина Зайцева завершила навчання у нашому Університеті на освітній програмі «Математичне моделювання» у 2018 році. Магістерську роботу під керівництвом професора Юлії Самойленко захистила на «відмінно». На сьогоднішній день Катерина працює в середній школі, де викладає математику та інформатику, обіймаючи посаду заступника директора з питань навчально-виховної та інформаційної роботи. Важливо зазначити, що вона є співавтором модельної програми «Математика 5-6 класи за програмою НУШ (Нової української школи)».

За роки праці Катерина ні разу не пожалкувала про вибір Університету та дуже вдячна кожному викладачу. Як стверджує наша випускниця, вона з успіхом використовує знання, які отримала в університеті, у практичній діяльності, зокрема, для дослідження та аналітики роботи закладу освіти.

Майбутнім випускникам Катерина радить не панікувати перед математикою. Власний досвід переконує, що математика взагалі не є такою складною, як може здатися на перший погляд. Головне – це правильно сформувати запитання до завдання і належним чином обдумати різні підходи та методи вирішення поставленої проблеми.