Екскурсія в компанію Sigma Software

Студенти 1 курсу спеціальності «Комп’ютерні науки» в рамках дисципліни "Університетські студії: Вступ до спеціальності" відвідали компанію Sigma Software, яка входить до топ-100 кращих IT-компаній світу за рейтингом The Global Outsourcing 100.

Sigma Software — шведсько-українська компанія з розробки програмного забезпечення та ІТ-консалтингу. Компанія має регіональні офіси в семи країнах на трьох континентах.
Влад Янцов, тренінг-менеджер компанії Sigma Software, обговорив зі студентами найактуальніші питання: як можна приєднатися до компанії у майбутньому, які є найзатребуваніші напрямки для фахівця-початківця в ІТ, який рівень володіння англійською мовою є мінімально-необхідний, які знання потрібно здобувати навчаючись в університеті й приділяти цьому в студентські роки велику увагу. Говорили про стажування як чудову можливість стартувати в ІТ для тих, хто ще не має практичних знань, але вже володіє теоретичними основами.
Основна ідея спільної бесіди про необхідність навчання кожну хвилину в стінах університету для широких можливостей у майбутньому запам'яталася назавжди студентам.