МАТЕМАТИЧНА ОСВІТА В ДІЇ: історії наших випускників

Математична освіта відкриває випускникам Університету широкі можливості для працевлаштування в різних сферах. Сьогодні ми Вас знайомимо ще з однією успішною випускницею освітньої програми Математичне моделювання – Валерією Розумною.

Валерія запам’яталася нам активною та талановитою студенткою. Зокрема, у 2020 році вона стала призером Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт.

379654801 696197152412062 8316333100415332336 n

 

На сьогоднішній день Валерія працює в німецькій компанії Henkel, яка має офіси в понад 75 країнах світу. Вона обіймає посаду Data Analyst Source to Pay. Наша випускниця підкреслює важливість математичних знань у професійній діяльності. Математика допомагає їй аналізувати, моделювати та розуміти фінансові процеси, зокрема, у сфері закупівель, що сприяє прийняттю обґрунтованих рішень для оптимізації витрат. У поєднанні зі знанням англійської мови математика дала Валерії багато корисних переваг у різних аспектах професійного розвитку та кар’єрного зростання.

Декілька спогадів від Валерії: «Пам’ятаю час свого навчання у нашому Університеті, багато приємних і теплих моментів, які пов’язані, в першу чергу, з викладачами. Таких відкритих і привітних людей мені довелося зустріти лише тут».

Побажання від Валерії магістрантам-математикам: «Будьте упевнені у своїх силах! На світовому ринку праці наразі великий попит на людей з математичним мисленням Людина, яка має математичну освіту, потрібна всюди: від шкіл/коледжів до NASA».