МАГІСТЕРСЬКА ОСВІТА – КЛЮЧ ДО ПРОФЕСІЙНОГО ЗРОСТАННЯ: історії наших випускників

Отримання другої магістерської освіти є важливим кроком для тих, хто прагне до постійного професійного та інтелектуального зростання протягом усього свого життя. Сьогодні ми представляємо Ларису Когут, – успішну випускницю ОПП Математичне моделювання

 

Когут

 

Лариса працює вчителем інформатики в Кловському ліцеї № 77 Печерського району міста Києва. Вона свідомо вирішила продовжити свою освіту на магістратурі, оскільки відчувала необхідність у підвищенні рівня математичних знань без яких складно уявити розуміння та вивчення сучасної інформатики. Під керівництвом Володимира Прошкіна, професора кафедри математики і фізики, у 2020 році Лариса успішно захистила магістерську роботу, присвячену проблемам моделювання цікавих кривих з курсу «Аналітична геометрія» у GeoGebra.

 

За словами Лариси, вона ефективно використовує математичні знання для проведення інтегрованих уроків і впровадження експериментальних методів навчання у своєму ліцеї. Логічне мислення, вміння проводити доведення, аналізувати і синтезувати інформацію допомагають їй приймати обґрунтовані рішення та прогнозувати майбутні події.

 

Користуючись нагодою, Лариса Когут хоче надати пораду магістрантам-першокурсникам: «Цінуйте можливість навчатися, адже навчання це найкращий шлях до самореалізації. Спілкуйтеся та взаємодійте з цікавими особистостями, розширюйте свої горизонти, щоб стати справжніми професіоналами»!