Випуск бакалаврів 2023 !

21 червня 2023 року на Факультеті інформаційних технологій та математики пройшла церемонія випуску бакалаврів 2023 року.

Дипломи випускників ФІТМ отримали 103 випускники з різних куточків України. Дипломи з відзнакою було вручено 4 студентам.

Випускників сердечно привітали Проректор Київського університету імені Бориса Грінченка Олексій Борисович Жильцов та декан факультету Оксана Степанівна Литвин, яка відзначила випускників, які зробили внесок у розвиток нашого факультету своїми здобутками в освіті, науці, спорті, культурі, а також подякувала випускникам-членам студентського активу.

Зі словами подяки до викладачів ФІТМ від імені випускників виступили Катерина Ахмедова та Софія Герасименко.

Дорогі наші випускники, ми були щасливі, що ви були нашими студентами. За ці роки ви пройшли шлях дорослішання, набуття важливих знань і навичок. Ми впевнені, що рівень освіти та розвитку, який ви отримали в стінах нашого факультету, допоможе вам досягти всього, до чого ви прагнете, стати висококласними професіоналами та спеціалістами, якими будемо пишатися не лише ми, але й уся країна.

Ми бажаємо Вам успіхів і чекаємо побачити вас наступного навчального року знов нашими студентами, але вже на ОР «Магістр»!

Фото з урочистої церемонії випуску Факультету інформаційних технологій та математики 2023 можна переглянути за покликанням: https://goo.su/Lufi