СТУДЕНТСЬКА НАУКА: участь у Міжнародному конкурсі

1-2 червня 2023 року на базі Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського проходив заключний етап Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт, який відбувався за підтримки Міністерства освіти і науки України, під патронатом Національної комісії України у справах ЮНЕСКО. У конкурсі взяли участь понад 1000 студентів (598 наукових робіт) із 144 закладів вищої освіти України та 30-ти зарубіжних країн. На підсумковій конференції працювали 11 секцій.

Участь у конкурсі взяли й студенти спеціальності 111 Математика нашого університету:

- Катерина Груздьова, студентка 4-го курсу з науковою роботою «Inquiry based Learning в професійній підготовці вчителів математики» (науковий керівник – Марія Астаф’єва, доцент кафедри математики і фізики);

- Марія Унтілова, студентка 1 курсу другого (магістерського) рівня з науковою роботою «Підготовка майбутніх учителів математики до впровадження проблемного навчання в школі» (науковий керівник – Сергій Радченко, доцент кафедри математики і фізики);

- Катерина Ахмедова та Алла Орел, студентки 4-го курсу та 1 курсу другого (магістерського) рівня, відповідно, з науковою роботою «Тема дійсних чисел в програмі підготовки майбутніх учителів математики» (науковий керівник – Марія Астаф’єва, доцент кафедри математики і фізики).

Серед переможців ІІ туру конкурсу, які були оголошені після підсумкових конференцій на кожній із 11 секцій, – Катерина Груздьова, яка виборола друге місце.

Вітаємо Катерину та її наукового керівника із заслуженою перемогою та висловлюємо щиру подяку Марії Унтіловій, Аллі Орел і Катерині Ахмедовій за підготовку наукових робіт та участь у конкурсі.