Долучення наших студентів до професійної спільноти уже з 1 курсу!

Студенти 1 курсу Факультету інформаційних технологій та математики, спеціальності Комп’ютерні науки в рамках дисципліни Університетські студії: Вступ до спеціальності 3 листопада 2022 р. відвідали одну з найпотужніших компаній – SoftServe. SoftServe – це провідна ІТ-компанія, що займається консалтингом та надає послуги у сфері цифрових технологій «FOR THE FUTURE», а також – наш постійний партнер.

Місія SoftServe – давати талановитим людям змогу змінювати світ. Студентів зустрів Employer Brand Specialist Роман Куриленко, який розповів та показав, як працюють команди компанії над складними ІТ-проєктами, які можливості для розвитку мають співробітники, які умови роботи та відпочинку в компанії. Діалог вийшов дуже жвавий, студенти задавали велику кількість запитань і, навіть, отримали призи за найкращі питання.

Після проведення зустрічі наші першокурсники сказали, що мають велике бажання стали спеціалістами високого рівня, щоб повернутись й працювати в такій потужній компанії.

«Нам тепер зрозуміло, чому ми на заняттях з Вступу до спеціальності працюємо в групах й вирішуємо різні задачі колективно, бо розвивати softskills в наш час дуже важливо…….це допоможе нам працювати в потужних компаніях над проєктами майбутнього…..»

Дякуємо Роману та компанії SoftServe за гостинність і за те, що, незважаючи на складний для нашої України час, продовжує підтримувати нашу молодь. Разом до Перемоги!