В новий рік – уже магістром!

Ось і завершується 2020 рік. Він був досить непростим і тривожним. COVID-загроза внесла свої корективи як в життя пересічних українців в цілому, так і освітян зокрема. Можна довго дискутувати про переваги та недоліки дистанційного навчання, наводити аргументацію на захист прихильників кожної зі сторін. Але, вочевидь, не вимагає ніякого підтвердження думка, що студенти і викладачі після року навчання в дистанційному форматі (другий семестр 2019-2020 н.р та перший семестр 2020-2021 н.р.) стали гостріше відчувати та цінувати «живе» спілкування, усвідомлювати значущість подій, які привносять радість і професійну гордість в наше життя.

Захисти кваліфікаційних магістерських робіт студентів спеціальностей 111 Математика та 122 Комп’ютерні науки, які відбулися 22 та 23 грудня 2020 року, в повній мірі відповідає цим критеріям. Усі попрацювали на славу: і члени Екзаменаційних комісій на чолі із доктором технічних наук, професором Опанасенком Володимиром Миколайовичем та доктором фізико-математичних наук, професором, член-кореспондентом НАН України Бойчуком Олександром Андрійовичем, і наші магістранти, на долю яких випала левова частка хвилювань.

Ми горді за наших магістрантів, що з гідністю впоралися з усіма викликами і достойно представили свої здобутки у навчанні. Роботи трьох з восьми випускників освітньої програми «Математичне моделювання» комісія оцінила на «відмінно», чотирьох – «дуже добре», четверо з восьми магістрів програми «Інформаційно-аналітичні системи» впорались на «відмінно» і троє – на «дуже добре».

Привітаємо наших магістрантів та побажаємо успіхів у професійній діяльності!

 

Теми магістерських робіт