VІІ Всеукраїнська науково-практична конференція молодих науковців «ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ – 2020» (ІТ-2020)

21 травня 2020 р. у Київському університеті імені Бориса Грінченка відбулася VІІ Всеукраїнська науково-практична конференція молодих науковців «ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ – 2020» (ІТ-2020). Конференція організована та проведена кафедрою комп’ютерних наук і математики Факультету інформаційних технологій та управління Університету Грінченка. Співорганізаторами конференції виступили: кафедра інформаційної та кібернетичної безпеки Факультету інформаційних технологій та управління Університету Грінченка та кафедра інформаційних систем і технологій Навчально-наукового інституту інформаційних технологій Університету державної фіскальної служби України (м. Ірпінь).

На конференцію надіслано понад 150 наукових матеріалів із різних регіонів України. Після ретельного рецензування 106 із них прийнято до друку. Матеріали конференції присвячені актуальним теоретичним і практичним проблемам:

  1. Використання інформаційних технологій в освіті та науці.

  2. Апаратне і програмне забезпечення інформаційних технологій.

  3. Математичне моделювання та обчислювальні методи.

  4. Технології, методи та засоби захисту інформації в інформаційно-комунікаційних системах.

Роботу конференції організовано в дистанційному режимі – розміщено матеріали у відкритому доступі з можливістю обговорення у коментарях.

За результатами роботи конференції видано електронний збірник, який має міжнародний стандартний номер видань ISSN. Збірник розміщено на сайті конференції.

Дякуємо учасникам конференції за конструктивний науковий діалог та плідні дискусії. Бажаємо нових наукових звершень!