Професія - програміст і не тільки...

 

02 березня 2020 року студенти 2 курсу спеціальності 122 Комп'ютерні науки Факультету інформаційних технологій та управління відвідали київський офіс провідної ІТ-компанії SoftServe.
Метою наших відвідин було ознайомлення із специфікою створення програмних продуктів, найсучаснішими технологіями, особливостями роботи в ІТ-компанії, спілкування з провідними фахівцями. Знайомство з компанією відбулось ще до заняття: одним із завдань для студентів було знайти інформацію про компанію, історію її створення та розвитку, основні продукти, структуру, а також дослідити пропозиції компанії щодо початку та розвитку кар'єри в галузі програмування.
Все почалось дуже гарно - з відпочинкової зони, де наші студенти встигли зіграти в шахи, настільні ігри, теніс. А потім в невимушеній розмові із Удовиченком Євгенієм, координатором IT Academy SoftServe, студенти дізнались про все: які зараз найпопулярніші мови програмування, що потрібно вивчати, щоб стати успішним розробником програмного продукту, які ще є професії в компанії, як найкраще підготуватись до співбесіди та багато іншого.
 
Ми вдячні компанії за гостинність та відкритість і, звичайно, плануємо подальшу співпрацю - практики, стажування, гостьові лекції та багато іншого.