Актуальний зміст навчання - основа якості освіти!

Сьогодні, коли динаміка розвитку технологій шалена, найважливіша задача університетської освіти - встигати за новинами галузі та якнайшвидше впроваджувати їх в робочі програми дисциплін, які вивчають наші студенти. 

Де можна брати інформацію про новинки, прориви та інновації? Публікації на тематичних сайтах, новини від виробників і, звичайно, на тематичних форумах та виставках. Саме там можна не тільки ознайомитись із актуальними досягненнями галузі, але й поспілкуватись безпосередньо із фахівцями, запросити їх на гостьові лекції, домовитись про екскурсії або й практику студентів на підприємстві.

18-19 лютого 2020 декан факультету інформаційних технологій та управління Університету Грінченка Михацька Алла та завідувач кафедри комп’ютерних наук і математики Литвин Оксана відвідали міжнародну професійну виставку й конференцію, що демонструє світові і українські досягнення в галузі інтернету речей (ІоТ), інтелектуальних систем, безпеки, - Smart Building Forum

Захід став однією із головних подій індустрії високих технологій. Його основні напрями, особливо цікаві нам і нашим студентам спеціальностей "Комп’ютерні науки" та "Кібербезпека": IoТ - рішення, Розумний будинок, Розумне місто та інші. 

 

20200218 192617