Науково-дослідна робота студентів на кафедрі ІКБ

Науково-дослідна робота студентів є однією із найважливіших складових навчального процесу ЗВО. Викладачі кафедри інформаційної та кібернетичної безпеки приділяють велику увагу розвитку і формуванню дослідницьких умінь своїх студентів. Це і робота гуртків та виставок, аналіз наукових джерел та написання статей, статистичні дослідження та виступи на конференціях.

5.02.2020 року на факультеті Інформаційних технологій в Державному університеті телекомунікацій відбулася Всеукраїнська науково-технічна конференція «Застосування програмного забезпечення в інфокомунікаційних технологіях», одним із напрямків якого був  «Безпека програм та даних в інфокомунікаційних технологіях».

У цій конференції брав участь студент 2 курсу групи КБб-18-1-4.0 Марценюк Максим з доповіддю на тему «Аналіз методів вдосконалення антивірусного програмного забезпечення», що є продовженням його досліджень «Analysis and research of the characteristics of standardized in Ukraine antivirus software» ( Кібербезпека: освіта, наука, техніка. № 4 (4). 2019). Вектор подальших досліджень планує спрямувати на застосування кластерного аналізу у захисті інформації.

Вітаємо та бажаємо успіхів!