Захист проектів наукового гуртка «Використання ІКТ в освітньому процесі»

 

16 січня 2020 року в рамках роботи студентського наукового гуртка «Використання ІКТ в освітньому процесі» (керівник Бодненко Д.М., співкерівник: Кучаковська Г.A.), відбувся захист проектів студентів університету.  
В ході виконання проектів проектів студенти досліджували хмарні сервіси (Trello, PiktoChat, Telegram Channel та Quizlet), їх головні особливості і специфіку використання. Отримані результати студенти представили у вигляді електронно-методичних матеріалів з теми у ELMS MOODLE. Під час захисту студентами розкрито результати науково-дослідної роботи з виникнення, розробки, теоретичного і практичного використання зазначених сервісів в професійній діяльності. Студенти мали змогу не тільки презентувати свої проекти, але й оцінювати одне одного за визначеними критеріями.
У захисті прийняли участь 5 команд. Учасники висловлювали свої зауваження щодо проектів конкурентів, об’єктивну критику та побажання. 
Таким чином, в рамках реалізації проектів проводилась не тільки науково-дослідницька робота членів гуртка, а й забезпечувалась їх командна діяльність.