Участь викладачів та студентів кафедри комп'ютерних наук і математики в конференції “Нові педагогічні підходи в STEAM освіті”

 

В рамках міжнародного проекту “Модернізація педагогічної вищої освіти з використання інноваційних інструментів викладання” (MoPED) програми ЄС Еразмус + КА2 (координатор - професор кафедри комп'ютерних наук і математики Морзе Н.В.) в Київському університеті імені Бориса Грінченка 26 - 27 вересня 2019 року відбулася Міжнародна конференція “Нові педагогічні підходи в STEAM освіті”.
 
До участі в конференції долучилися як учасники проекту MoPED - доцент кафедри Вембер В.П., ст. викладач кафедри Бойко М.А., так і інші викладачі кафедри КНіМ та інших структурних підрозділів університету. 
 
На конференції обговорювали сучасні світові ідеї щодо активного навчання студентів педагогічних та природничих спеціальностей, екосистему Go-Lab для інноваційної освіти STEAM, цифрову трансформацію та як організовувати своє професійне життя в еру діджиталізації. Тому особливо важливо, що крім викладачів та вчителів, конференцію відвідали також наші студенти-математики.

Детальніше про подію можна прочитати тут