Збірник «Інформаційні технології» отримав ISSN і власний сайт

Починаючи з 2014 р. кафедра комп’ютерних наук і математики Факультету інформаційних технологій та управління щорічно організовує та проводить Всеукраїнську науково-практичну конференцію молодих науковців «Інформаційні технології».

 

Конференція проводиться за наступними напрямками:

1. Використання інформаційних технологій в освіті та науці.

2. Апаратне і програмне забезпечення інформаційних технологій.

3. Математичне моделювання та обчислювальні методи.

 

Результатом роботи конференції є збірник наукових праць «Інформаційні технології», в якому здійснюють апробацію результатів наукових досліджень молоді викладачі, аспіранти, магістранти та студенти як нашого Університету, так й інших ЗВО України.

 

Цього літа збірник «Інформаційні технології» отримав власний сайт, що дозволить учасникам конференції та іншим користувачам комфортніше працювати з науковою інформацією.

 

Приємною подією стало також присвоєння збірнику Міжнародного стандартного серійного номеру ISSN (англ. International Standard Serial Number), який використовують для ідентифікації друкованих та електронних періодичних видань.

 

Унікальний номер ISSN – це перший крок до наукового визнання та потрапляння збірника «Інформаційні технології» до міжнародних наукометричних баз даних!

 

 -issn