Захист проектів гуртка «Використання ІКТ в освітньому процесі»

06 червня 2019 року в рамках роботи студентського наукового гуртка «Використання ІКТ в освітньому процесі» (керівник Бодненко Д.М., співкерівник: Кучаковська Г.A.) відбувся захист наукових проектів студентів університету.
В ході підготовки проектів студенти досліджували хмарні сервіси (Linoit – онлайн дошка та Quizalize – сервіс для проведення вікторин та опитувань), їх головні особливості та специфіку використання. Отримані результати студенти представили у вигляді електронно-методичних матеріалів з теми до ELMS MOODLE. Під час захисту студентами розкрито результати науково-дослідної роботи з виникнення, розробки, теоретичного і практичного використання зазначених сервісів в професійній діяльності. Гуртківці не тільки презентували свої проекти, а й оцінювали одне одного за визначеними критеріями. У захисті прийняли участь 2 команди, в кожній з яких були доповідачі теоретичної частини дослідження та практики використання заявлених сервісів для освітніх задач різного типу. Учасники проектів висловлювали свої власні зауваження щодо проектів конкурентів, об'єктивну критику та побажання.
Таким чином в рамках реалізації проектів здійснювалась як науково-дослідницька робота студентів, так і розвиток навичок наукової комунікації та співпраці.