Презентація магістерських програм

 

28 травня в Veteran Hub (https://veteranhub.com.ua/)відбулася презентація магістерських програм від кафедри інформаційної та кібернетичної безпеки та кафедри комп’ютерних наук і математики факультету інформаційних технологій та управління Київського університету імені Бориса Грінченка.

 

 

Майбутнім вступникам та зацікавленим гостям було представлено магістерські програми за наступними спеціальностями: «Кібербезпека», «Комп’ютерні науки» та «Математика».

Від кафедри інформаційної та кібернетичної безпеки в ролі доповідача виступив старший викладач - Складанний Павло Миколайович. Для всіх присутнім ним було презентовано магістерський напрям підготовки нашої кафедри – «Кібербезпека». Гості були ознайомлені з особливостями вступу 2019 на магістратуру та особливостями навчання на ній.

В своїй презентації спікер продемонстрував всі особливості даної освітньо-професійної програми та навчального процесу, розповів про дисципліни, за якими ведеться навчання майбутніх спеціалістів з кібербезпеки.

Крім цього, гості заходу були ознайомлені з матеріально-технічним, інформаційним та навчально-методичним забезпеченням кафедри. Розказано про центри розвитку компетентностей, які є в нашому університеті та як, в поєднані з практико-орієнтовним навчанням, здійснюється якісна підготовка магістрів. Присутніх дійсно зацікавило питання хто ж такий, на сьогоднішній день, спеціаліст з кібербезпеки, на що викладач докладно відповів, перерахувавши загальні та фахові компетентності даної спеціальності. Розповів про можливості подальшого працевлаштування.

Візитери заходу були неабияк зацікавлені, оскільки актуальність підготовки у напрямку кібербезпеки в наш час величезна. В ході заходу виникали питання, вдалося розвити активне обговорення.

Кафедра інформаційної та кібернетичної безпеки зі своєї сторони обіцяє найкращу підготовку спеціалістів! Будемо раді Вас бачити при вступі 2019!