Perspektywy Women in Tech 2024: Можливість, яка буває раз у житті

Наближається найбільша конференція та ярмарок вакансій для жінок у сфері технологій в Європі, і ми пропонуємо безкоштовні квитки ексклюзивно для студенток з України. Вас очікують унікальні подарунки, спеціальні виставкові зони та знайомства, які змінять ваше життя!

Дата проведення: 12-13 червня 2024 року

Місце проведення: Варшава, Польща + онлайн

Qubit Labs та наш масштабний соціальний проєкт Women in Tech Ukraine є організаторами українського заходу «Українська технологічна екосистема: Перспективи жінок в освіті, кар’єрі та інвестиціях» в межах конференції та ми пропонуємо інформативні лекції щодо кар’єрних перспектив, стартапів, інклюзії, порад щодо вибору професії, вдосконалення резюме і ще багато цікавого.

Чому Вам Варто Відвідати Цей Унікальний Захід

Надихаючі доповіді

Отримайте корисну інформацію від провідних представниць технологічної індустрії, які здійснюють революційні зміни в галузі.

Інтерактивні воркшопи

Станьте першими свідками унікальних ідей і надихайтеся порадами від провідних фахівців з відомих світових компаній.

Ось деякі із майбутніх заходів:

  • Кар’єрні перспективи на 2024-2025 роки: Нові очікування для початківців. Виступ Іви Козловської, керуючого партнера Qubit Labs.
  • Як Gen AI вплине на світ праці? Виступ Лорі Фішер, старшого директора з розробки програмного забезпечення у VISA.
  • Асертивність — вміння встановлювати межі. Виступ Магдалени Галай, старшого Scrum-Master в Motorola.
  • Створіть свій художній портрет за допомогою мультимодального генеративного ШІ та технологій NVIDIA. Виступ Катерини Сіразітдінової, старшого науковця з обробки даних у NVIDIA.

Ярмарок вакансій

Налагодьте зв’язки з провідними технологічними компаніями та відкрийте для себе неймовірні можливості працевлаштування.

Окрім цього, вас очікують ексклюзивні подарунки від Women in Tech Ukraine та багато панельних дискусій від Netflix, Meta, Volvo, Procter & Gamble та інших всесвітньо відомих компаній.

Не пропустіть цю унікальну можливість приєднатися до тисяч студентів-однодумців та професіоналів у дружньому середовищі.

Забронюйте свій безкоштовний квиток зараз: https://forms.gle/JJ13BFVvmPiJr6Ly5

Реєстрація на Ukrainian Tech Ecosystem Track Meetup: Now and Tomorrow в рамках Perspektywy Women in Tech Summit 2024: https://forms.gle/u4G4cuZAwiHNcLY18  

Зверніть увагу на те, що для відвідування Ukrainian Tech Ecosystem Track Meetup: Now and Tomorrow необхідна реєстрація на основну програму конференції.

Формуймо майбутнє ІТ індустрії разом!