І Всеукраїнська інтернет-конференція «Теоретико-практичні проблеми використання математичних методів та комп’ютерно-орієнтованих технологій в освіті та науці»

 

      19 травня 2017 р. на кафедрі інформаційних технологій і математичних дисциплін відбулася І Всеукраїнська інтернет-конференція «Теоретико-практичні проблеми використання математичних методів та комп’ютерно-орієнтованих технологій в освіті та науці».

      Із вітальним словом до учасників заходу звернулася Литвин Оксана Степанівна, кандидат фізико-математичних наук, старший науковий співробітник, професор кафедри інформаційних технологій і математичних дисциплін Київського університету імені Бориса Грінченка.

      Під час онлайн включення за допомогою «Skype» виступили: Дзигора К.Р., Нестеренко Т.В. (Донецький національний університет імені Василя Стуса, м. Вінниця) з доповіддю: «Некоторые методологические аспекты оценки корректности компьютерных вычислений в прикладных задачах»; Леонтьєва І. В. (Київський університет імені Бориса Грінченка, м. Київ) з доповіддю: «Переваги та недоліки використання комп’ютерно зорієнтованих технологій навчання в освітньому процесі вищого навчального закладу»; Слабінога М.О. (Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу, м. Івано-Франківськ) з доповіддю: «Використання віртуальних лабораторних стендів і тренажерів при організації навчально-методичної співпраці вищих навчальних закладів України»; Яцишин А.В. (Інститут інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України, м. Київ) з доповіддю: «Деякі аспекти застосування міжнародних наукометричних систем і баз даних у підготовці аспірантів та докторантів»; Вембер В.П. (Київський університет імені Бориса Грінченка, м. Київ) з доповіддю: «Використання хмарних технологій в процесі підготовки вчителів інформатики»; Абрамов В.О. (Київський університет імені Бориса Грінченка) з доповіддю: «Створення макета для моделювання та вивчення колективної поведінки розосереджених мобільних роботів з навігаційною системою»; Шуть В.Я. (Київський університет імені Бориса Грінченка, м. Київ) з доповіддю: «Комп’ютерно-орієнтовані технології в системі професійної підготовки публічних управлінців»; Білоус В.В. (Київський університет імені Бориса Грінченка, м. Київ) з доповіддю: «Використання мобільно-ігрової системи навчання учнів початкової школи»; Моленко А.С., Гребенюк П.М, Литвин О. С. (Київський університет імені Бориса Грінченка, м. Київ) з доповіддю: «Математичне моделювання механічної взаємодії вістря зондового мікроскопу з поверхнею»; Литвин О. С. (Київський університет імені Бориса Грінченка, м. Київ) з доповіддю: «Контактний матричний термограф на базі платформи Arduino».

   За результатами роботи видано електронний збірник матеріалів І Всеукраїнської інтернет-конференції «Теоретико-практичні проблеми використання математичних методів та комп’ютерно-орієнтованих технологій в освіті та науці».

Дякуємо учасникам конференції за конструктивний науковий діалог та плідні дискусії. Бажаємо нових наукових звершень!